Kafé

Kontakt

E-post: kultur@villavestby.no

Tlf (mandag – fredag 10.00 – 18.00): 96 72 44 41 

Nettsider: www.villavestby.no


Om oss

Villa Vestby er et koselig kafekonsept som tilbyr en kombinasjon av deilig hjemmelaget mat og en avslappet atmosfære. Vi er stolte av å ha tre avdelinger, som alle er lokalisert i hjertet av Vestby. I vestibylen i første etasje på Vestby kulturkvartal finner dere Villa Vestby. I tillegg finner dere oss på Vestby Storsenter i andre etasje og i første etasje der vi har et koselig og moderne bakeri.

I våre kafeer kan gjestene nyte en rekke smakfulle retter tilberedt med kjærlighet og omsorg. Våre erfarne kokker bruker kun ferske ingredienser av høyeste kvalitet, for å sikre at hvert måltid er en kulinarisk opplevelse. Enten du er på utkikk etter en deilig frokost, en lunsjpause eller bare en avslappende kaffepause, har vi et bredt utvalg å velge mellom.

I tillegg til kafe- og restaurantdrift, tilbyr vi cateringtjenester. Enten det er en privat sammenkomst, et bryllup, et bedriftsarrangement eller en annen spesiell anledning, kan vi skreddersy en cateringmeny som passer dine behov og preferanser. Vårt dyktige cateringteam vil sørge for at hvert måltid er ferskt, velsmakende og presentert på en elegant måte.

Vi er opptatt av å gi gjestene en minneverdig opplevelse, enten det er i våre kafe- og restaurantavdelinger eller gjennom våre cateringtjenester. Lidenskap for god mat, kombinert med gjestfrihet og fokus på detaljer, gjør oss til et populært valg blant lokalbefolkningen og besøkende i Vestby.

Vi ser frem til å se deg på Villa Vestby i kulturkvartalet, og å gi deg en smakfull opplevelse du vil huske!

Åpningstider

Mandag – torsdag 10.00-20.00

Fredag- lørdag 10.00-23.00